Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ αργά καί το "Που-Σού"

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας θα ξεκινήσει στις 8/2/2008 τελικά το πιλοτικό πρόγραμμα παράτασης της λειτουργίας του Μετρό και του ΗΣΑΠ κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατά δύο ώρες, μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. και για δοκιμαστικό χρονικό διάστημα δύο μηνών.
Επιτέλους οι φωνές όσων έστειλαν αναρίθμητα e-mails στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ καθώς και οι αναφορές στα διάφορα blogs έπιασαν τόπο.
Επιτέλους θα μπορούμε, έστω τις Παρασκευές και τα Σάββατα, να κυκλοφορούμε άνετα χωρίς άγχος για παρκάρισμα και το φόβο ατυχημάτων λόγω αλκοόλ και το κέντρο ίσως να μην αποτελεί τόπο σαφάρι για μια θέση Parking!
Στόχος όμως είναι να παραταθεί η λειτουργία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να εξυπηρετήσει και όσους επιστρέφουν από τη διασκέδασή τους και μετά τις 2, που σίγουρα είναι και οι περισσότεροι...

«Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό μέτρο αυτό με το μετρό .... αλλά νομίζω ότι η κακή συνήθεια των Ελλήνων να μην αποχωρίζονται ποτέ και για κανένα λόγο το αυτοκίνητό τους, για το οποίο μάλιστα πολλές φορές καμαρώνουν σαν γύφτικα σκερπάνια όπως λένε και στο χωριό μου, δεν κόβεται εύκολα. Σίγουρα θα πιάσει για μαθητό/φοιτητόκοσμο, και ίσως για κάποια μειοψηφία, αλλά για τους περισσότερους θα λειτουργήσει αντίθετα. Δηλαδή, θα σκεφτεί ο μέσος Αθηναίος: ευτυχώς που υπάρχει το μετρό ώστε να το πάρουν όλοι οι άλλοι κι εγώ να πάρς το αμάξι μου...Τι να πω? Εύχομαι να μη βγω αληθινή...