Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Valentine's Day...

Γιορτινή μέρα η σημερινή με εκατέρωθεν δώρα από ερωτευμένα ζευγάρια...
Παντού όπου και να πας θα δεις κορίτσια και αγόρια με σακουλίτσες κόκκινες με τρυφερό περιεχόμενο, αγόρια με λουλούδια, μπαλόνια κλπ... Να σου πω, κάποτε μου την έδινε αυτή η γιορτή γιατί μας έβαζαν όλοι (media, αγορά) να τρέχουμε πανικόβλητοι να αγοράσουμε κάθε είδους «κόκκινη» βλακεία σε σχήμα καρδιάς για να την δωρίσουμε κάπου... Τελικά όμως νομίζω πως αν βάλουμε κάποιο μέτρο δεν είναι και τόσο κακή αυτή η γιορτή...Δείχνεις στον/στην σύντροφό σου πως θέλεις να είσαι 100% εκεί για εκείνον/η, χωρίς δεύτερες σκέψεις, για τη δουλειά, για την προαγωγή, για το ποδόσφαιρο, για την ερωμένη... ουπς!!! Κάποιοι λένε πως δε χρειάζεται η ύπαρξη αυτής της γιορτής για να αγοράσεις λουλούδια ή να γράψεις μια ευχετήρια κάρτα στο έτερον σου ήμιση... Και πότε ρε μάστορα μπήκες σπίτι με λουλούδια ή έγραψες μια απλή ευχή και την χάρισες στην κοπέλα σου?? Άσε τώρα σε ξέρουμε... όλο λόγια είσαι! Πάρε λοιπόν σήμερα που μπορείς κάνα λουλούδι, άνοιξε ένα καλό κρασί, κάνε ατμόσφαιρα και άσε τις δικαιολογίες πως εσύ είσαι πάντοτε τρυφερός... Σήμερα θέλω να σε δω!!!!!

Να ευχηθώ λοιπόν με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά my M. , Χρόνια Πολλά Αρνώ, Χρόνια Πολλά Κριστόφ, Χρόνια Πολλά ΠανΠανΠαν, Χρόνια Πολλά Βασίλη, Χρόνια Πολλά Αλέκα, Χρόνια Πολλά Στέλλα, Χρόνια Πολλά Βικτώρια, Χρόνια Πολλά Σπύρο, Χρόνια Πολλά Ντόκτορ, Χρόνια Πολλά Γιώργο, Χρόνια Πολλά Τονάκι, Χρόνια Πολλά Νίκο, Χρόνια Πολλά Εβελίνα, Χρόνια Πολλά Λευτέρη.....


Χρόνια Πολλά και ερωτευμένα σε όλους μας!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το διακομιστή, μια χαρά τα λέει.
Θα ήθελα, αν μου επιτρέπετε, να προσθέσω και τα εξής ολίγα: Κάθε ευκαιρία για γιορτή είναι καλή και δεν πρέπει να τη χάνουμε. Και βέβαια την αγάπη μας προς τον/την σύντροφό μας πρέπει να τη δείχνουμε κάθε μέρα, αλλά αν δεν γιορτάζουμε του Αγίου Βαλεντίνου τον έρωτά μας με το πρόσχημα ότι πέφτουμε θύματα εκμετάλλευσης ανθοπωλών και λοιπών ή ισχυριζόμενοι/-ες ότι γιορτάζουμε κάθε μέρα, τότε - με την ίδια λογική – δεν πρέπει να γιορτάζουμε ούτε γενέθλια, ονομαστικές γιορτές, επετείους, πρωτοχρονιές, αλλά κάθε μέρα εκτός από καλημέρα να λέμε και χρόνια πολλά. Ούτως ή άλλως ωραία ευχή είναι αν το σκεφτείς.
Εξάλλου, προσωπικά δε θεωρώ ότι τα λουλούδια, τα δώρα ή το δείπνο σε ένα ρομαντικό εστιατόριο είναι απαραίτητα ούτε ο μόνος τρόπος να γιορτάσεις την ημέρα αυτή. Αρκεί να γίνει ΚΑΤΙ διαφορετικό, όπως για παράδειγμα μια μικρή εκπληξούλα, μια ολονύκτια ερωτική συνεύρεση ανεξαρτήτως πρωινού ξυπνήματος ή απλώς ένα παραπάνω «σ’αγαπώ».
Ας ξεχωρίζουμε λοιπόν κάποιες μέρες. Αν μη τι άλλο μας βγάζει από τη μονοτονία και τη ρουτίνα που όλοι – ή οι περισσότεροι- βιώνουμε καθημερινά. Προτείνω μάλιστα – αναλόγως βέβαια και των θρησκευτικών πεποιθήσεων του καθενός, αλλά τουλάχιστον όσοι είμαστε ή δηλώνουμε χριστιανοί ορθόδοξοι - να γιορτάζουμε εκτός από του Αγίου Βαλεντίνου και στις 3 Ιουλίου, του Αγίου Υακίνθου, που θεωρείται ο άγιος του έρωτα και της αγάπης, αντίστοιχος του Αγίου Βαλεντίνου….
“*”

diakomistis είπε...

μ'αρέσει όπως τα λες _*_ και ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί οτι το ίδιο θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε για ονομαστικές γιορτές, επετείους, πρωτοχρονιές κλπ... Καλά τα λες! Οσο για την ολονύκτια ερωτική συνεύρεση με σόκαρες λίγο αλλά σε πάω, μπράβο σου! Οχι, να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι αυτά που στα blogs τους μαυρίζουν τη σημερινή γιορτή...
Χρόνια σου Πολλά λοιπόν και ελπίζω να τα γιορτάσεις όπως τα περιέγραψες!!! U know what I mean!!!