Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Καλλιτέχνης θα πει...

Θα μου πει επιτέλους κάποιος που είναι η κυβέρνηση, που είναι η αντιπολίτευση και ποιος διάολος τελικά μας κυβερνά....?
Τις ειδήσεις τις έκοψα, με περνούσαν για Μακάκα. Ακόμη και το έγκριτο mega παπαρολογεί γλύφοντας Μάκη, προσέχοντας μην εκθέσει και πάλι τη Madonna και φιλτράροντας κάθε είδηση που δεν τους συμφέρει να μας πουν. Και τι βλέπω? Dvd φυσικά, όχι του Ζαχό... άλλα.

Κάθισα να δω Θέμο, νέο επεισόδιο, ήταν εμφανώς χεσμένος και καταβεβλημένος.. είδες τι κάνουν οι κακές παρέες?
Τελικά όλα τα λεφτά είναι ο Λάκης! Είναι φαινόμενο, ασκεί αντιπολίτευση και αφυπά τον κόσμο, δουλειά που έπρεπε να κάνουν άλλοι... πάλι καλά να λες!

Η σωτηρία ίσως έρθει από τον καλλιτεχνικό κόσμο...
A Dios le pido

5 σχόλια:

osela είπε...

μπα...η σωτηρία έρχεται από μέσα μας.
έχεις δίκιο για τον λαζο, αλλά είναι μόνο ένας. άντε κι ο πανούσης, στο πιο εκκεντρικό.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω για τον Λακη. Ειναι μια φωνη, αλλα δεν ειναι η μονη. Ο λογος που ακουγεται ειναι επειδη ειναι και αυτος αλλο ενα πιονι του συστηματος.Εχει τις καταλληλες πλατες,. Ενα κομματι της διαπλοκης των ΜΜΕ. Υπαρχουν και αλλοι που το κανουν για χρονια αυτο που προσπαθει να κανει ο Λ. αλλα μενουν στο περιθωριο επειδη δεν εχουν δεχθει να ειναι ενα κομματι του "συστηματος". Ενα παραδειγμα ειναι ο Πανουσης. Δεν εχει την εξουσια με το μερος του ουτε τον κοσμο εκτος απο μια μικρη ομαδα που τον παρακολουθει πιστα για χρονια. Για τους υπολοιπους ειναι μια υστερικη γραφικη φιγουρα.
Για εμενα ο Λακης ειναι μια ακομα μορφη του Καρατζαφερη, Ενας λαικιστης που γλυφει τον κοσμο για να εχει την δυναμη της τηλεθεασης.Χωρις αυτο θα ηταν ενα τιποτα. Δεν σου κανει εντυπωση που ΔΕΝ εκανε καμια αναφορα για οτι εγινε σχετικα με την Εκκλησια;Με την υστερια του κοσμου, και το ξεκατηνιασμα των παπαδων; Οχι γιατι πενθει τον Χριστοδουλο ή σεβεται την εκκλησια. Απλως τρομαξε με την κοσμοσυρροη και δεν θελει να δυσαρεστησει τον κοσμο. Πιστευω οτι Θα ερθει και για αυτον η εποχη που θα απομυθοποιηθει οπως και συνεβει με ολους τους αλλους τον τελευταιο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

Kalos kai o Lakis, alla exei poles emones kai mena me kourazei... kai gia na min ksexname
"Htan kai autos sto kotero..."

Simberasma... einai sto sistima kai o Lakis...

Opos kai o Makis (---> Lakis) oloi lene gia auto (to sistima nte)... alla to ipiretoune mia xara. Moufa i EPANASTASI tous...

Me tin dikia mou tin epanastasi ti na kano..? apo pou na arxiso...?

---ziou ziou---

osela είπε...

κρίνω τον καλλιτέχνη απ' αυτά που λεει δημόσια, όχι απο την προσ. του ζωή.
εννοείται ότι είμαστε 'ο-λ-ο-ι μας στο σύστημα, ποιος διαφώνησε? και για ποια επανάσταση μιλάς ζίου? δε νομίζω να μίλησε κανείς για επαναστάσεις και σταυροφορίες. η αφύπνιση είναι κάτι άλλο. ο μάκης μου φαίνεται σίχαμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίζω την elena k, και εννοείται πως δε θεωρώ τον Λάκη σταυροφόρο που πολεμάει τη διαφθορά αφού σίγουρα είναι κι αυτός μέρος του συστήματος (εννοώ των media). Έχει κι αυτός τα πιστεύω του και τους λόγους του για αυτό που κάνει (κάποιοι από αυτούς ίσως ιδιοτελής) απλά πιστεύω πως μπροστά σε αυτά που βλέπουμε και ακούμε, μόνο ΛΙΓΟΙ έχουν τα κότσια να σατιρίζουν και να Γιουχάρουν άτομα που κάποιοι από εμάς (πλην εμού of course) πριν από λίγο καιρό έκαναν κυβέρνηση με την ψήφο τους. Πάντως είναι βέβαιο πως υπάρχουν αρκετές ακόμη αφανείς «φωνές» που εναντιώνονται στον καθημερινό πολιτικό κατήφορο.